Tant el text com les fotos que surten al blog hi són per fer broma. Si qualsevol persona, tant física com jurídica, de les mencionades vol que tregui el seu nom i/o imatge tan sols ha de dir-m'ho. Moltes gràcies.

dilluns, 24 de juliol del 2017

Se m'ha espatllat la rentadora!!


Accepto donatius!!

4 comentaris:

  1. Quina pu....!!
    Ja em sap greu nina no poder ajudar-te.
    Ànims!!😍

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu i jo hem de fer una travessa :-))

      Ja ho vàrem dir la temporada passada i al final em va marxar del cap, però aquest any ho farem. Una jornada, sense més compromís, un dia, a veure si tenim sort i si ens fa gràcia, en podem fer una de tant en tant :-)

      El sistema és molt fàcil, el mateix que faig servir amb la meva mare i la meva germana (entre les tres tenim una "micro-penya" hehe) però en lloc de tres persones, amb dues: tu i jo.

      Una "aposta" (una única columna en una travessa, 14 resultats) costa 0,75 € i el mínim que es pot jugar són dues apostes, o sigui 1,50 €... per tant, es tracta que, una jornada qualsevol, jo (que sóc més futbolera) et passo els partits i tu fas una columna (ja saps com va, oi? A cada partit poses 1, X o 2 segons si creus que guanya el primer, que empaten o que guanya el segon.
      Per exemple
      LEVANTE - VILLARREAL
      Si creus que guanyarà Levante, poses un 1
      Si creus que empataran poses una X
      Si creus que guanyarà el VILLARREAL, poses un 2

      I jo també faig els meus 14 pronòstics.

      Tu em passes la teva columna i jo et passo la meva i, tant tu com jo, omplim una butlleta AMB LES DUES COLUMNES... o sigui, que cada una gastarà 1,5 € i, tant si l'encertes tu, com si l'encerto jo, les dues tindrem la columna guanyadora.

      Amb això evitem que si pago jo, que si pagues tu, que si una setmana la pagues tu i una altra la pago jo... que si ha tocat això, que si et faig un ingrés (que si són quantitats petites està bé, però si ens toca "una pasta", hauríem de justificar perquè ens passem tants calers :-DDDDD

      Acceptes? ;-))

      Elimina
  2. Potser surt més a compte fer servir una bugaderia, que cada cop n'hi ha més!

    ResponElimina

Parla ara o calla per sempre