Tant el text com les fotos que surten al blog hi són per fer broma. Si qualsevol persona, tant física com jurídica, de les mencionades vol que tregui el seu nom i/o imatge tan sols ha de dir-m'ho. Moltes gràcies.

dimecres, 2 d’abril del 2014

La Caixa ens roba


Aquesta colla de lladres, porcs, indecents, immorals amb vestits de marca, camises molt ben planxades i corbata... aquests poca-vergonyes sense principis, aquests rics (no "rics-normalets" sinó "fastigosament rics") aquest desgraciats de merda que només fan que repartir-se beneficis, roben als pobres. Sí.

A mi avui m'han robat 12 Euros. I per mi 12 Euros són molts diners: 12 Euros cobro per 4 polseres de les que venc per les terrasses de les cafeteries (quan en puc vendre alguna, és clar, perquè hi ha dies que res de res...) 12 Euros cobro per fer sencer i brodar un pitet (i són moltes hores de deixar-hi la vista i l'esquena). Amb una classe d'informàtica per a principiants NO guanyo 12 Euros, que les cobro a 10, i en faig una a la setmana (o dues com a molt).

Perquè jo no em crec, de cap de les maneres, que la meva minúscula llibreta els hi ocasioni uns problemes i unes despeses de manteniment tan bèsties. De fet, és que no els hi ocasiona CAP despesa.

En fi... espero que algun dia puguin entendre la diferència entre el be i el mal, perquè de moment veig que no deuen tenir ni consciència. Imagino que aquesta nit el Sr. Isidre Fainé dormirà molt bé.

De totes formes, com no desitjo mal a ningú, si per un casual de la vida, el Sr. Fainé, el Sr. Nin, o qualsevol dels consellers o conselleres de La Caixa ("tu ets la estrella"??? hahahaha) llegís això, demanar-lis que, si us plau, reflexionin una mica. Tan sols això... Ah, i que no s'enfadin pels insults del principi... penso que se'ls mereixen tots (i que m'he quedat curta), és que els psiquiatres i psicòlegs diuen que és molt bo desfogar-se i, al menys, per expressar-me lliurement, no em cobraran cap comissió.

8 comentaris:

  1. Hauries d'anar al banc a preguntar per què t'han cobrat aquesta comissió. El teu compte inclou aquestes despeses? De vegades les cobren perquè sí, i si reclames te les tornen. Ells ho proven, si no protestes, tot això que tenen. Però potser t'enduràs una grata sorpresa. Prova-ho, no hi perds res.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja hi hem anat... i res, és la típica, famosa i repulsiva "comissió de manteniment" que, segons ells, cobren a tothom i que no hi ha forma de treure (segons han dit).

      Abans cobraven 2,90 al mes i ara cobren 12 al trimestre,o sigui, 4 al mes. Ho han apujat així i "no hi ha més que parlar" :-(

      Una vegada sí que vaig aconseguir que em tornessin la comissió d'una targeta del caixer automàtic, però la de "manteniment" no la treuen (bé, als rics potser sí...)

      Elimina
  2. Els rics no en paguen cap de comissió, no potser sí, segur!!
    Tinc la gran sort d'haver aconseguit no trepitjar cap banc per als meus assumptes i t'asseguro que et deixa molt relaxada. Ja sé que "les meves circumstàncies" no són les de tot el món, però val la pena intentar-ho perquè aquesta gent es mereix no tenir cap client. Menys cartellets d'atenció personalitzada i més gestos d'agraïment als seus humils clients que són molts més que els rics.

    Aferradetes nina i no t'enfadis molt, en tot cas millor que et desfoguis. :)

    ResponElimina
  3. Tot el que els hi dius, és poc!!!! Et quedes curta... És immoral això que fan.

    ResponElimina
  4. El tema de les comissions de manteniment també em té negre, tens tota la raó en el que dius. Estem davant d'un robatori, legal, però un claríssim robatori. Això que diu en XEXU jo també ho feia anys enrere, hi anava i me les treien. Ara ja fa dos o tres anys que no, com dius, t'expliquen que no poden que és cosa de "la central" i es queden tan amples. El que he dit abans, en això de les comissions de manteniment són uns lladres.

    ResponElimina
  5. Bona gent, avui he recuperat els meus Eurus ;-))

    Dels directius de La Caixa segueixo pensant el mateix (o pitjor... perquè si ho poden treure ja podrien "no cobrar-ho"... i si ho cobren... és un cobrament indegut??) ara bé, els treballadors, doncs clar, suposo que poden tenir certa capacitat de maniobra i si se'ls hi plantifica al davant una pesada com jo, doncs acaben cedint...

    D'aquí tres mesos... torne-m'hi??

    ResponElimina

Parla ara o calla per sempre