Tant el text com les fotos que surten al blog hi són per fer broma. Si qualsevol persona, tant física com jurídica, de les mencionades vol que tregui el seu nom i/o imatge tan sols ha de dir-m'ho. Moltes gràcies.

dilluns, 10 de febrer del 2014

Pupa



Com segueixi aquest temps fastigós de pluja, vent, vent, pluja, pluja, vent, vent, pluja, hauré de començar a destruir blogs per desfogar-me!! Grrrrrrrrrrr

"Con el descenso brusco de las temperaturas aumentan las consultas de reumatología por dolor articular. Un estudio elaborado por el Instituto Poal de Reumatología de Barcelona y la Unidad de Salud Articular de Bioibérica Farma han confirmado la relación entre el frío, la humedad y el dolor de articulaciones

La doctora Ingrid Möller, reumatóloga y directora del Instituto Poal de Reumatología, asegura que “el paciente tiene razón cuando se queja, alrededor del 40% de los enfermos son susceptibles de sufrir un aumento del dolor con el cambio de temperaturas”.

Además, debido al frío las articulaciones se resienten y podemos notarlas algo rígidas por la contracción de los músculos y tendones que la rodean. El dolor en las articulaciones empeora si sufrimos una lesión anterior, artrosis o antecedentes de fracturas óseas."

4 comentaris:

  1. Mmm... de moment només he arribat a un refredat estàndard (dels meus) i episodis de congelació a les mans una mica preocupants, però crec que sobreviuré aquest hivern... crec.

    ResponElimina
  2. Recordem que al pic de l'estiu trobarem a faltar una mica de fresca. Si es pogués repartir una mica....
    Fita

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vols dir que tenim tot això a la cadera??
      Mira que en som de complicats!!

      Un gorret vermell, una bufanda vermella, unes mitges vermelles i uns guants vermells, tot de bona llana i s'ha acabat el fred!!
      En el meu cas, a més, una bona manta i una bona estufa, jejjje
      No ha dit la bona doctora si hi ha cap racó a la Terra on no faci fred ni calor?? ;)

      Molta paciència, ninona, però no destrueixis blogs ehhh!!
      Aferradetes escalfadores!! :)

      Elimina

Parla ara o calla per sempre