Tant el text com les fotos que surten al blog hi són per fer broma. Si qualsevol persona, tant física com jurídica, de les mencionades vol que tregui el seu nom i/o imatge tan sols ha de dir-m'ho. Moltes gràcies.

dimecres, 11 de setembre del 2013

Avui no destrueixo res.- Blog enllaçat per la Independència

Aquest blog va ser creat per fer una broma sobre un llibre "imaginari" que arribava a ser un best-seller... després, d'aquell llibre en vaig fer una pel·lícula (també imaginària, és clar) amb un conjunt d'actors impressionant.

I aquí es va quedar el blog... Al tenir un nom tan "negatiu", de tant en tant em donava per posar-li algun post en el que em queixava d'alguna cosa...

Però avui no em queixaré. O si. Em podria queixar d'aquest país del costat que, per molt que passin els anys no poden abandonar els tics absolutistes i centralistes.

"Eres española porque lo pone tu DNI" (fa riure)

"Eres española y lo serás hasta que te mueras" (com una condemna...)

Nooooooooo, no em vull queixar!!

He decidit participar en la CADENA DE BLOGS (o com es digui) que han organitzat unes que es veu que tenien moltes ganes de treballar força i dormir poc. Vas allí, dius que t'apuntes, et donen un número, fas un post i, al final de l'escrit, enllaces al blog següent a la llista. Fàcil.

Al meu post us presento un vídeo d'un home que em cau súper bé... El segueixo al Twitter i a vegades imagino quina il·lusió tan gran tindria si ell em seguís a mi, però no hi ha manera, tu.

Parlo del gran RAMON TREMOSA!! El terror dels Eurodiputados españoles! L'enfant terrible! (amb cara de bon nen) Escolteu què bé que explica la Via catalana en anglès als eurodiputats (com té un fort accent català, crec que no costarà gens d'entendre... de fet, jo ho entenc perfectament)


I, per continuar amb aquesta cadena de blogs, aquí us deixo l'enllaç del següent, que es diu TENIM PRESSA i és el número 138 de la qual cosa es pot deduir que jo tinc el 137 :-DD

5 comentaris:

  1. Explicat d'una manera ben senzilla i planera, i és que és així de fàcil, tant el que volem fer, com el que demanem.

    Per cert, revisa els enllaços, que em sembla que has posat el de Tenim Pressa a tot arreu, fins i tot on hauria d'anar el del Blog-via.

    ResponElimina
  2. Mira... fins ara no arribo aquí... quina feinada, destructora de blogs... :DDD

    M'ha agradat de sentir en Tremosa. Gràcies... segueixo la cadena... petonassos.

    ResponElimina
  3. dons jo vaig ms retrasada encara
    pero no m'ho perderia per res del mon..jajajjaja
    es molt millor del que havia somiat !!
    i tot gracies a vosaltres...sou genials !!

    muak..muakkkkkk

    ResponElimina

Parla ara o calla per sempre