Tant el text com les fotos que surten al blog hi són per fer broma. Si qualsevol persona, tant física com jurídica, de les mencionades vol que tregui el seu nom i/o imatge tan sols ha de dir-m'ho. Moltes gràcies.

dijous, 23 d’agost del 2012

Ens prenen per imbècils?

Surto a la terrassa. Costa respirar, l’ambient és calent, crema... Ni una gota d’airet. És horrible... Això sí, per la tele, a TV3 han dit que “L’onada de calor TÈCNICAMENT, ja s’ha acabat”... I quina estupidesa és aquesta? Què vol dir que “tècnicament s’ha acabat” si, en aquests moments, la temperatura és encara més insuportable que ahir? Ens prenen el pèl? Es pensen que som imbècils? L’onada de calor no s’haurà acabat fins que la temperatura baixi.

3 comentaris:

  1. Bon post destructiu, clarament. Dona, jo penso que si ho diuen així és perquè hi ha raons teòriques per les quals l'ona de calor "tècnicament" ha acabat, però precisament saben que a la pràctica no és així. Suposo que hi ha una sèrie de factors (d'on bufa el vent o si hi ha núvols o no, jo que sé!) que els fan dir que tècnicament ja no estem en circumstància "d'ona de calor". Esperem que diumenge l'ona de calor hagi acabat, sense cap tecnicisme de per mig, només amb un termòmetre a la mà!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però per mi és absurd dir això. L'única conseqüència lògica de la desaparició de l'ona de calor és, precisament, que no hi hagi ona de calor: Avui a Reus, a les cinc de la tarda la temperatura era UN GRAU MÉS ALTA que ahir. Per tant, és IMPOSSIBLE que ni tècnicament, ni pràcticament, ni en somnis, es pugui dir que ja no estem sota l'ona de calor.

      El que passa és que havien anunciat a tort i a dret que aquesta tarda començarien a baixar una mica les temperatures i, com no ha estat així, s'han INVENTAT això de dir que "tècnicament" ja no estem en ona de calor... com si nosaltres fóssim absolutament estúpids i no poguéssim adonar-nos que el que passa és que S'HAN EQUIVOCAT.

      Igual com quan diuen "baixaran molt les temperatures" i després diuen "gran baixada AL PIRINEU"... però, a veure, quanta gent viu AL PIRINEU? Quan als llocs on viu el 90% de la població catalana ens estem fregint, asfixiant i ja no aguantem més... és normal dir que les temperatures baixaran al PIRINEU? A qui li importa que baixin allí? Si us plau!!!! Que baixin al Pirineu és ANECDÒTIC, no és important... És important què farà a Barcelona, a l'Hospitalet, a Terrassa, Sabadell, Tarragona, Reus, Lleida... etc. Això és el que vol sentir la gent!!!

      Colla d'ineptes!!

      No hi pot haver RAÓ TEÒRICA que indiqui que l'ONA DE CALOR S'HA ACABAT que no comporti la CONSEQÜÈNCIA PRÀCTICA de baixada de temperatures. Dir el contrari ofèn la intel·ligència humana.

      Elimina
  2. Bé, segueixo sense estar d'acord amb tu malgrat els teus arguments. Assumeixo que ells saben de què parlen i que si ho diuen és per alguna cosa. Què entenem per onada de calor? Com es defineix meteorològicament? Hauríem de partir d'aquí. Fet i fet, és agost, i és normal que faci molta calor a tot arreu. Però bé, et veig molt "cremada" (precisament) amb el tema, així que no insistiré més. Recorda que els 40ºC no són culpa dels homes del temps! I que s'equivoquen sovint, perquè la meteorologia és difícil de predir, però que ho solen reconèixer...

    ResponElimina

Parla ara o calla per sempre